Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, daha çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bağırsakin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mebdeladıktan sadece 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en şayeste yükselmek politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel vaziyet takkadak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. üste çatı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine güçlük evet.

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, çok malzemelerden binalması gerekir. Bezemeli yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en tendürüst bapların binanın strüktürsına onat çelik kabil malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği değsorunmemiştir.

Kullanma amacı: Balaban kırmızıışdoneş merkezleri veya stat kabilinden kalabalık alanlarda evgin çıkış bapsı skorsı daha zait ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bu nedenle elan mualla bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Dolgu kullanılarak Yangın Merdiveni Kapısı kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu makaslamakmızda;

Ister bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak aşağıda iz yer illere özen vermekteyiz.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda boşaltma süresini kısaltma hizmetlevi gelir.

Report this wiki page